Ecobouwmaterialen heeft bij muurbezetting de volgende productgroepen

Muurbezetting

Voor de afwerking van uw muren en wanden bieden wij een ruim gamma van pleisters aan: traskalkpleister, saneerpleister, minerale pleisters, maar ook kalkpleister en gipspleister. Al deze pleisters zorgen voor een mooie strakke dampopen afwerking van je binnen en buitengevels.

Door uw muren, wanden en gevels correct te bezetten met een pleister zorg je ervoor dat uw muren beter beschermd zijn tegen regeninslag, vochtplekken, schimmels, zoutkristallen, ... De poreusheid van uw bakstenen wordt beschermd door de dampopen structuur van de pleisters.

Voor de ideale muurbezetting dienen we rekening te houden met volgende factoren: de ondergrond van de muur, de vochtigheidsgraad van de ruimte, dampdoorlatendheid, staat van de muur,...

Hieromtrent staan we u graag bij met het nodige advies. We hebben 5 pleisters in ons assortiment die voor elk van de bovenstaande variabelen een oplossing kunnen bieden.

Elke pleister in ons assortiment kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, onder bepaalde voorwaarden die beschreven worden in de verschillende categorieën.

Pleisteren is geen proper werk, dus zorg er zeker voor dat al uw vloeren, ramen en andere plaatsen mooi afgedekt zijn. Gebruik hiervoor karton en plakband. Karton heeft het voordeel dat je niet kan wegglijden wat bij plastiek wel het geval is.

Cookies | Uw privacy | Ecobouwmaterialen is onderdeel van EXZO