Ecobouwmaterialen heeft voor u de volgende artikelen

Prijs op aanvraag

Pavaferm - Fermacell + Pavatex

Pavacoustic houtwolplaten zijn geluidsabsorberende panelen gecombineerd met Fermacell gipsvezelplaten. De ideale kant en klare geluidsisolerende afwerkingsplaat. Houtwol heeft enorme geluidsreducerende eigenschappen. Door de gipslaag laten deze platen toe om verdere afwerkingen te doen zoals schilderen, licht bepleisteren en behangen. De akoestische panelen kan je verwerken op vloeren, wanden, plafonds en onderdak. Je kan deze platen perfect gebruiken in een houtskelet- of massiefsteenbouw.

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Pavaplan afbouwplaat

De Pavatex Pavaplan is een HDF-paneel (High Density Fibreboard). Deze soort panelen hebben een hogere densiteit dan MDF en zijn bijgevolg dus ook sterker en drukvaster. De Pavaplan zorgt voor stabiliteit bij een houtskeletbouw en is dampopen maar toch luchtdicht op voorwaarde dat ze op de juiste manier verwerkt worden. De platen worden door middel van nietjes of nagels bevestigd op het houtskelet. Tape de naden en aansluitingen af voor volledige luchtdichtheid. Doordat deze platen vervaardigd zijn uit houtvezels, zijn deze dampopen en dragen ze dus bij aan een gezond leefklimaat binnenshuis. De combinatie met andere platen van uit het Pavatex gamma is uiteraard mogelijk! De Pavatex Pavaplan bieden wij aan in een dikte van 8 mm en in formaat 282 x 180 cm. Deze HDF-plaat verkopen wij enkel per palet van 25 platen. Per palet kan je ongeveer 132 m² bezetten.

Meer informatie »

Houtvezelplaten

Pavaferm: Samengesteld paneel voor akoestische isolatie van binnenmuren en plafonds.
Deze platen bestaan uit Pavacoustic Brut 20 millimeter verlijmd op een Fermacell plaat van 12,5 millimeter. Deze biedt een grotere massa aan, en is een 100% milieuvriendelijk product.

Pavacoustic Brut is een isolerende houtvezelplaat, recht en plat, drukweerstandig en difusie-open. Ideaal als akoestische en thermische isolatie.

Pavaferm is een zware akoestische luchtgeluidsisolatieplaat die voornamelijk toegepast wordt als geluidsisolatie van daken, muren en plafonds.

De gipsvezelafwerking met afgeschuinde langskanten maakt dat de plaat zeer eenvoudig te verwerken is.

Pavaplan: Binnenplaat voor houtskeletbouw.
PAVAPLAN is een natuurlijke en ecologische, luchtdichte en dampdoorlatende verstevingingsplaat op basis van houtvezel.

PAVAPLAN is geschikt voor het gebruik in klimaatklasse 2 zoals badkamers en keukens.

Het dampdiffusie-open karakter van de plaat maakt dat deze, in combinatie met andere damp-open isolatiematerialen van het PAVATEX-gamma, bijdraagt tot een gezond en ademend gebouw.


Cookies | Uw privacy | Ecobouwmaterialen is onderdeel van EXZO