Ecobouwmaterialen heeft voor u de volgende artikelen

Prijs op aanvraag

Fermacell afdichtband voor in hoeken van natte cellen

De afdichtband is cruciaal bij de verwerking van de vloeibare folie. Het is een ondersteunende waterdichte laag die zorgt voor een betere afwerking in de hoeken. Een extra waterdichting. Voor de bevestiging op de wand: 1) Eerst wordt de vloeibare folie aangebracht in de hoeken als eerste laag. 2) Hierop wordt de afdichtband aangebracht. 3 & 4) Een tweede laag vloeibare folie wordt aangebracht. Lengte: rollen van 5 lm.

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Fermacell Powerpanel H²O - schroeven

Voor de bevestiging van de powerpanel cementgebonden platen aan het houtskelet, maken we gebruik van de Fermacell schroeven. Enkel deze schroeven zijn bruikbaar voor de installatie van deze cementgebonden waterdichte platen. Na het vasthechten worden de schroefkoppen weg geplamuurd. Beschikbaar in dozen van 250, 500 of 1000 stuks en in verschillende afmetingen.

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Fermacell tegellijm

De tegellijm van Fermacell is uitermate geschikt voor de afwerking met tegels. De tegellijm wordt aangebracht op de gedroogde vloeibare folie. Strijk de tegellijm zo goed mogelijk uit. Daarna kunnen de tegels op de lijm worden bevestigd. Beschikbaar in zakken van 20 kg. Verbruik: 2,5-3,5 kg/m²

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Fermacell universele afwerkmortel

Deze afwerkmortel wordt gemengd met water en gebruik je om de gleuven tussen de cementgebonden platen op te vullen en om mooi egaal te maken. Je kan de mortel ook gebruiken om de schroefkoppen weg te werken en om kleine beschadigingen te herstellen. Beschikbaar in potten van 10 en 20 kg. verbruik: 1,2 kg/mm/m²

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Fermacell vloeibare folie

De vloeibare folie van Fermacell is speciaal ontwikkeld voor de waterdichte bescherming in de hoeken en naden bij de Powerpanel H²O. Dit kan ook perfect gebruikt worden op gipsvezelplaten om ze 100% waterdicht te maken. In dat geval dien je de gipsvezelpanelen over de volledige oppervlakte te bestrijken met de vloeibare folie. Beschikbaar in potten van telkens 5 kg.

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Fermacell wandmanchet afdichting douche- of badkraan

Voor de dichting rond de douche- of badkraan bieden we wandmanchetten van Fermacell aan. Deze zorgen ervoor dat water niet kan binnendringen in de wand. Bevestiging van de wandmanchetten: 1) Eerst een laag vloeibare folie aanbrengen. 2) Wandmanchetten over de leidingen plaatsen. 3) Tweede laag vloeibare folie aanbrengen. Beschikbaar per 2 stuks.

Meer informatie »

Toebehoren cementplaten

Mits een kleine kost, kan je het bouwproces aanzienlijk faciliteren.
Voor de doe-het-zelver begint alles bij het juist materiaal.
Alle specifieke gereedschappen voor het correct en vakkundig plaatsen van cementvezelplaten kun je hier vinden.

Cookies | Uw privacy | Ecobouwmaterialen is onderdeel van EXZO