Ecobouwmaterialen heeft bij afwerkplaten de volgende productgroepen

Bouwplaten

Afwerkplaten of afwerkingsplaten zorgen voor de verdere afwerking van de (houten of metalen) constructie aan de binnenzijde van de woning, van de muren, van het dak, ...

Deze platen zorgen voor een perfecte basis voor een verdere afwerking. Zo kunt u de panelen rechtstreeks beschilderen, bepleisteren, betegelen of behangen. Ze worden vooral gebruikt om tussenwanden te realiseren, maar kunnen evengoed op muren en plafonds geplaatst worden.

Hierbij zijn we vooral bekend met de klassieke gipskartonplaten.
Toch bestaan er andere afwerkingsplaten met grote voordelen, waardoor je zal merken dat een gewone gipsplaat in veel gevallen niet voldoet.

Ons gamma bestaat uit 3 verschillende soorten afwerkplaten, op basis van houtvezel, gipsvezel en cement.

Houtvezelplaten combineren de afwerkingsplaat met een isolerend karakter en een extra cellulose laag die werkt als damprem.

Gipvezelplaten combineren gips met cellulose waardoor deze opvallend véél sterker zijn dan klassieke gipsplaten, geschikt voor vochtige ruimtes alsook brandwerend.

Cementplaten, opgebouwd uit cementvezels, zijn dan weer bruikbaar in extreem vochtige of extreem warme omstandigheden. Dit als aanvulling van de gipsvezelplaten.

Bij de afwerkplaten bieden wij ook alle toebehoren aan voor de perfecte bevestiging van de panelen.

Cookies | Uw privacy | Ecobouwmaterialen is onderdeel van EXZO