Ecobouwmaterialen heeft voor u de volgende artikelen

Prijs op aanvraag

Fermacell - gipsdunpleister

Dit is een gipspleister om in een dunne laag af te werken op gipsvezelplaten en perfect geschikt om een egale wand te creëren. Deze gipsdunpleister zorgt voor de ideale ondergrond om te verven of te behangen. Kleine oneffenheden op verschillende ondergronden kunnen zeker met dit product opgevuld worden. Uitermate geschikt voor decoratieve pleistertechnieken. Dit product is perfect bruikbaar op verschillende ondergronden.

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Isohemp PCS - afwerkpleister voor hennepblokken

Een afwerkpleister op basis van luchtkalk en natuurgips voor binnengebruik, specifiek ontwikkeld voor verwerking op kalkhennepblokken. Onze binnenmuurpleister past zich aan aan alle soorten ondergronden (beton, hennep blok …), om overal binnenshuis gebruikt te kunnen wordenn. Het is een natuurlijke pleister die ervoor zorgt dat de muur beter ademt en condensvorming & schimmelontwikkeling voorkomt. De combinatie van gips en kalk zorgt voor een ideale vochtigheidsregeling in het huis. Dit product biedt alsook een betere prestatie in akoestische isolatie op gebied van akoestiek.

Meer informatie »

Gipspleister

Zelf zijn we niet zo fan van traditionele gipspleisters, aangezien ze veel minder capaciteiten hebben dan kalkpleisters of leempleisters.

Om die reden gaan we ook steeds eerder een kalk of leempleister adviseren boven een klassieke gipspleister. Bijgevolg gaan we dus ook niet op zoek naar een ecologische variant van deze gipspleister.

Toch bieden we gips aan als afwerkingslaag. Vergelijkbaar met dunpleister van gipsvezelplaten.
Deze dient als héél fijne laag, aangebracht te worden om een perfecte egale afwerking te verkrijgen en nadien te kunnen schilderen.

Naast deze gipsdunpleister bieden we ook een gips-kalkpleister op basis van gips en kalk. Deze kan onmiddellijk geplaatst worden op kalkhennepblokken.

Cookies | Uw privacy | Ecobouwmaterialen is onderdeel van EXZO