Ecobouwmaterialen heeft voor u de volgende artikelen

Prijs op aanvraag

Tierrafino Duro - fijnste leemafwerking

Tierrafino Duro leemafwerking is een 100% natuurproduct, gemaakt van kleurige zand en klei, zonder enige toevoeging van pigment of chemische stoffen. In tegenstelling tot de Finish heeft de Duro een extra natuurlijk ingrediënt: methylcellulose. Deze maakt hem sterker, waardoor hij een grotere weerstand heeft tegen krassen en beschadiging. De Duro leemfinish heeft een fijne textuur, ideaal voor een strakke look in een modern interieur. Deze leemafwerking / sierpleister kan je op alle wanden en plafonds voorzien in je interieur. Deze leemfinish kan je in 2 - 3 mm dikte plaatsen op vlakke ondergronden zoals basisleem, kalk- en gipspleisters, maar ook op beton en gipsplaat. Deze afwerkpleister wordt vooral binnen gebruikt, maar kan ook buiten gebruikt worden op muren die beschermd zijn tegen regenwater. Dit product is geschikt voor vochtige ruimtes, niet toepassen op plekken waar het direct in contact kan komen met water. Verkrijgbaar in 8 onderling mengbare basiskleuren (zie foto's). Beschikbaar in potten van 20 kg voor Dover wit en Delphi wit. Beschikbaar in potten van 6 kg voor Romeins oker, Nassau oranje, Djenné rood, Ayers rock, Iquitos groen en Gomera grijs.

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Tierrafino Finish - leemafwerking

Tierrafino Finish leemafwerking is een 100% natuurproduct gemaakt van kleurig zand en klei zonder enige toevoeging van pigment of chemische stoffen. De Finish leemafwerking geeft uw muur een typische natuurlijke, minder fijne, leemafwerking. Deze naturelle uitstraling kan je zelfs nog accentueren door er toeslagstoffen onder te mengen, zoals fijngehakseld stro, gebroken schelpdeeltjes (parelmoer) of marmerzanden. Deze leemafwerking/sierpleister kan je op alle wanden en plafonds voorzien in je interieur. De leemfinish kan je in 2 - 3 mm dikte plaatsen op zowat alle vlakke ondergronden als zijnde basisleem, kalk- en gipspleisters, maar ook op beton en gipsplaat. Deze Finish pleister is niet bestand tegen mechanische invloeden maar kenmerkend voor leemproducten kan je krassen heel snel wegwerken door het nat te maken en opnieuw in te sponzen. Deze afwerkpleister wordt vooral binnen gebruikt, maar kan ook buiten gebruikt worden op muren die beschermd zijn tegen regenwater. Dit product is geschikt voor vochtige ruimtes, niet toepassen op plekken waar het direct in contact kan komen met water. Verkrijgbaar in 8 onderling mengbare basiskleuren (zie foto's).

Meer informatie »

Leem afwerkpleister

Finish & Duro afwerkpleisters kunnen overal in huis toegepast worden, en passen op alle mogelijke ondergronden. Ze zorgen meteen voor de typerende warme sfeer die leem met zich mee brengt.

Deze afwerkleem bestaat uit geselecteerde zanden en kleisoorten, die bepalend zijn voor de uiteindelijke kleur. Deze grondstoffen zijn volledig natuurlijk, zonder enige toevoeging van kleurpigmenten of chemische stoffen.

Daar waar de Finish een typische, iets grovere leemstructuur zal hebben, zal de Duro een meer egaal en strakker resultaat geven, aangezien hij iets fijner is van structuur. Bepaal zelf de uiteindelijk uitstraling door deze afwerkingspleister te mengen met extra toevoegingen zoals verhakseld stro, gebroken schelpdeeltjes (parelmoer) of marmerzanden.

Cookies | Uw privacy | Ecobouwmaterialen is onderdeel van EXZO